Shpend Ahmeti me dy tezakë në Ekipin Negociator

0
545

Fatmir Limaj me nip në negociatat me Serbinë, e Shpend Ahmeti në pako ka dy tezakët e tij.

Në Zyrën Administrative të Ekipit Negociator që udhëhiqet nga Shpend Ahmeti dhe Fatmir Limaj janë punësuar shumë të afërm të partive që këta drejtojnë.

Bisedimet në Serbi janë përhapur në lidhje familjare, shkruan Gazeta Express

Derisa dje u raportua se pjesë e Zyrës Administrative është edhe djali i motrës së Limajt.

Ndërkaq, as Shpend Ahmeti nuk ka shkuar për të negociatuar pa familjarët e tij.

Përveç që në ekip është Visar Ymeri, me të cilin dihet se janë tezakë, në ekipin negociator është i përfshirë Nezir Ismaili. Edhe ky është tezak i dy përfaqësuesve të PSD’së.