Shqipëria e madhe nuk mund të ndalet

Kryetari i të ashtuquajturit Komisioni Parlamentar për Kosovën, Milovan Drecun ka thënë se krijimi i ‘Shqipërisë së Madhe” është një proces i pakthyeshëm dhe se ajo do të “krijohet në një formë apo në një tjetër.”

Ai theksoi se kjo po bëhet për të krijuar një territor që mund të jetë në gjendje për të bashkëpunuar me të në madhësinë, burimet dhe demografinë e tij.

“Ky është një vlerësim realist gjeopolitik, dhe është gjithashtu në interes të vendeve perëndimore. Është e qartë se ata nuk e kundërshtojnë krijimin e Shqipërisë së Madhe “, i tha Drecun televizionit Pink, duke shtuar se” ne nuk duhet të jemi aq të verbër për të mos parë se ne në shekullin e 21-të do ketë një Shqipëri të Madhe”.