Shqipëria e vitit 1964 nga syri i fotografit francez, Jean Louis Swiners (VIDEO)

0
182

Fotografi francez, Jean Louis Swiners, ka vizituar Shqipërinë në vitin 1964 dhe ka realizuar një set fotografik të rrallë.

Ai ka vizituar qytete dhe fshatra nëpër Shqipëri, nga Shkodra në Vlorë.

Këto janë disa prej fotografive që janë realizuar prej dorës së fotografit nga Franca.

Fotografitë na shpijnë në jetën sa të vështirë por edhe plot buzëqeshje të fermerëve të kohës por edhe jetës së njerëzve që nga Shkodra e deri në jugun shqiptar.