Shqiptarët dëbohen nga Franca dhe Britania e Madhe

580

 Në Aeroportin e Rinasit fillimisht mbërriti një ‘charter’ nga Britania e Madhe me 53 shqiptarë në bord. Këta shqiptarë janë gjetur me qëndrim të parregullt në Angli.

Gjithashtu pasdite mbërriti edhe një tjetër avion ‘Charter’ nga Franca me 29 shtetas shqiptarë në bord, të kategorisë “deportiv”, të cilët janë gjetur me qëndrim të parregullt në Francë dhe Belgjikë./Lapsi.al/