Shqiptari e bënë për spital gruan dhe katër policë në Itali

722

Një 59 vjeçar shqiptar u arrestua nga policia italiane, pasi ka dhunuar bashkëshorten. Kur policia shkoi për ta ndalur, ai qëlloi edhe forcat e rendit, duke bërë që 4 prej tyre të përfundojnë në spital.

“Il Giorno” shkruan se 59 vjeçari i njohur për policinë, por rrihte gruan në qendër të qytetit Lodi, kur menjëherë në vendngjarje shkuan forcat e rendit.

Gruaja u dërgua më vonë në spital ku mjekët i dhanë 20 ditë prognozë. Megjithatë, në ardhjen e policisë, njeriu nuk është qetësuar dhe madje ka sulmuar forcat e rendit. Katër agjentë përfunduan në dhomën e urgjencës me prognozë 7 deri 9 ditore.

Shqiptari u arrestua më pas për keqtrajtim në familje, lëndime të rënda dhe rezistencë ndaj një zyrtari publik dhe tani është në burg në Lodi duke pritur masën e paraburgimit nga ana e gjykatës.