Shqiptari, si i çmendur noton në borë

Video qesharake është duke qarkulluar në rrjetet sociale.
Aty shihet një shqiptar teksa i gëzohet borës, duke larguar edhe të gjitha rrobat dhe noton thuajse është në det.
Për më shumë, ndiqeni videon: