Si të bëni një ekskavator hidraulik me telekomandë (VIDEO)

735

Një eskavator me kabllo përdor vinça dhe litarë çeliku për të kryer lëvizjet. Ata janë përparim i natyrshëm nga lopatat me avull dhe shpesh quhen lopata të fuqisë.

Të gjitha lëvizjet dhe funksionet e një ekskavatori hidraulik realizohen nëpërmjet përdorimit të lëngjeve hidraulike, me cilindra hidraulikë dhe motorë hidraulikë, shkruan siamagazin.

Për shkak të aktivizimit linear të cilindrave hidraulikë, mënyra e tyre e funksionimit është krejtësisht e ndryshme nga ekskavatorët me kabllo. Është modeli i vogël i punës së ekskavatorit me ndihmën e shiringave.

Shikoni videon dhe mësoni se si të bëni një ekskavator hidraulik duke përdorur fletë druri, shiringa dhe motor 12 V DC, në kushte shtëpie, e cila mund të lëvizë edhe falë robotikës themelore dhe pajisjes me telekomandë. /Lajmi.net/