“Simpatia e shkollës” publikohet nga Sabri Fejzullahu dhe Leonora Jakupi

0
223

Këngëtarë Sabri Fejzullahu dhe Leonora Jakupi i këndojnë simpatisë së shkollës në këngën e re.

Ata kanë bashkuar forcat për projektin e ri muzikor.

Për tekstin e kësaj kënge është kujdesur Kreshnik Avdiu, orkestirmin Ardian Kastrati, ndërsa producent është Shpetim Desku.

Më poshtë mund ta dëgjoni këngën: