Sindikata e KEK-ut nuk pajtohet me Ligjin e Pagave, paralajmëron protesta e greva

0
163

Sindikata e Koorporatës Energjetike të Kosovës nuk po pajtohet me Ligjin e Pagave.

Nënkryetari i kësaj sindikate Nexhat Llumnica, e quan ligjin diskriminues.

Ai paralajmëron se punëtorët e KEK-ut do të protestojnë dhe do të hyjnë në grevë.