Klinë e Ulët Skenderaj: Banorët pretendojnë se në Kodrën e Baranëve ka varrezë masive

0
594
Besnik Ibishi nga Klina e Ulët e Skenderajt po pretendon se Kodrën e Baranëve është një varrezë masive e shqiptarëve të vrarë gjatë luftës nga forcat serbe.
Thotë se për disa orë kishte vëzhguar zbrazjen e kamionëve dhe mbulimin e kufomave me ekskavator.
Besniku nuk është dëshmitari i vetëm që pretendon se ka parë varrimin e tyre.
Bashkë me të ishin edhe Elmi Brahimi e Arsim Tahiri. Ky i fundit tashmë dëshmor.