Home BALLINA Skenderaj: Nesër mbahet Akademi Përkujtimore për dëshmorët e kombit

Skenderaj: Nesër mbahet Akademi Përkujtimore për dëshmorët e kombit

0
Skenderaj: Nesër mbahet Akademi Përkujtimore për dëshmorët e kombit

Me rastin e përvjetorit të Tahir e Nebih Meha dhe 20 vjetorin e rënies së Malush Ahmetit dhe 31 Dëshmorëve, nesër më 13 maj 2019 Komuna e Skenderajt organizon Akademi Përkujtimore.

Akademia organizohet nën patronatin e Kryetarit të Komunës së Skenderajt, z. Bekim Jashari në bashkëpunim me shoqatat e dala nga lufta e UÇK-së. /Fokusi.info/

Agjenda për nesër datë 13.05.2019

11:00 – Homazhe për Tahir dhe Nebih Mehën
Vendi: Prekaz

12:00 – Akademi Përkujtimore për Tahir e Nebih Meha dhe 20-vjetorin e rënies së Malush Ahmetit dhe 31 dëshmorëve.

Vendi: Shtëpia e Kulturës, Skenderaj