Sonte superhëna e fundit për këtë vit

0
450

Viti 2019 ka startuar mjaft bukur këtë vit. Disa netë radhazi kemi pasur mundësinë të shohim bukurinë e hënës, madje ndër më të mëdhatë ndonjëherë.

E sonte gjithkush ka mundësi të shoh hënën më të madhe për këtë vit, transmeton Indeksonline.

Sonte gjithkush mund t’i drejtojë sytë ka qielli dhe të shoh ‘Hënën e plotë’, e cila duket aq bukur sa një gjë realisht mahnitëse.

Hëna sonte është ‘superhëna’ e tretë dhe i fundit për pjesën tjetër të vitit 2019. Kështu që nëse keni humbur dy të parat, në janar dhe në shkurt, sigurohuni që të kapni këtë sonte.