Sot mbahet simpoziumi për Lëvizjen e viteve 1985-1987

0
479
Sot mbahet simpoziumi i tretë shkencor “Lëvizja e viteve 1985-1987 dhe mbledhja e saj e parë e përgjithshme”.
Ai organizohet nga shoqëria “Lëvizja”, Instituti për Trashëgimi Shpirtërore dhe Kulturore, Shoqata e të Burgosurve Politikë të Kosovës dhe Instituti Albanologjik.