Spahiu: Zgjedhjet e reja mund ta nxjerrin PDK-në fituese

0
210

Analisti Nexhmedin Spahiu thotë se në rast se shkojmë në zgjedhje, pjesëmarrja do të ishte shumë më e vogël se në zgjedhjet e fundit.

Ai thotë se ata që kanë votuar për ndryshim, qoftë nga VV qoftë nga LDK, nuk do të dilnin më në zgjedhje. Ai thotë se zgjedhjet do të mund ta sjellnin PDK-në sërish fituese.

“PDK mund të dilte e para, zhgënjimi do të ishte i madh, njerëzit nuk do të dilnin në zgjedhje sic kanë dalur.

Vetë faktit që ka fitu VV kësaj partie i është ulë krenaria e pushtetit dhe mund të mobilizohet sërish”, ka thënë Spahiu në emisionin Frontal.