Stamboll: Medalja e parë nga Përfaqësuesja e Kosovës në Karate

0
120

Është fituar Medalja e parë nga Përfaqësuesja e Kosovës në Karate qe po merr pjese në Stamboll te Turqisë, në Kupën Botërore dhe Ligen e te rinjve te botes qe do te mbahet nga 17 shtator deri 19 shtator 2021, transmeton Fokusi.info.

Ensar Zejnullahu fitoj medaljen e argjendt në Kupën e Botes, konkurrencen e kadetëve te rinj U14 mbi 55 kilogram.

Xhiron e parë e kaloi pa kundërshtar, te dytën ndaj garuesit nga Turqia për te vazhduar me fitoren ndaj dy garuesve nga Ukraina radhazi , kurse edhe në finale për kundërshtar kishte garuesin nga Ukraina, por humbi me rezultatin minimal 1:0.

Urime Përfaqësueses se Kosovës në karate

Urime kryetar Ismet Krasniqi

Urime Komitet te karatesë

Me respekt:

Komisioni për Informim i FKK-se