Sulmohet autobusi me shqiptarë në Serbi: Flasin udhëtarët

0
365

Autobusi kosovar nga Suhareka është sulmuar rrugës për në Beograd, nga një grup i panjohur afër Krushevcit.

Xhami i përparëm i autobusit është thyer nga sulmi me gurë. Autobusi nuk është ndalur në afërsi të ngjarjes për derisa pak kilometra më larg është skejuar për të kërkuar sigurinë.

“Deri tash nuk ka të lënduar, por shoferi është detyruar ta skajoi autobusin, për shkak se xhami i përparm i autobusit nga sulmi është dëmtuar shumë”, ka thënë për Metron një udhëtarë.

Autobusi është i kompanisë turistitike ‘Shpejtimi’ dhe nuk ka të lënduar deri më tani.