Sulmohet Konsullata e Kosovës në Francë dhe vidhet flamuri

Në fundjavë është sulmuar Konsullata e Përgjithshme e Kosovës në Strasburg të Francës.

Aty nga shtiza është vjedhur edhe flamuri i Kosovës si dhe është shkatërruar stema e shtetit.

Këtë e ka bërë të ditur, Konsulli i Kosovës, Edon Cana përmes një postimi në “Facebook”.