Sylejman Selimi jep deklaratë për Gjykatën Speciale

614
Komandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sylejman Selimi ka dhënë sot deklaratë për Gjykatën Speciale në Prishtinë.
Kështu ka bërë të ditur, avokati i Selimit, Tomë Gashi, përmes një postimi në Facebook.
Më poshtë postimi i Gashit pa ndërhyrje:
KOMANDANTI I SHTABIT TË PËRGJITHSHËM TË UÇK-së GJENERAL SYLEJMAN SELIMI I FTUAR NGA GJYKATA SPECIALE SOT KA DHANË DEKLARATËN E TIJ NË PRISHTINË
Sot më 06.02.2019 ne avokatët e tij Tomë GASHI dhe Gregor Guy SMITH, ju ftojm në Konferencë për media në oren 14.00h, në zyren tonë në Prishtinë,
Sheshi Nënë Tereza, Rr.Rexhep Luci 1/1 ( mbi Kino ABC), që të ju njoftojm lidhur me këtë çështje.