Shiheni Albin Kurtin se si nuk u frikësohet femrave

Shkruan: Kimete Berisha Ditari i Kosovës: Albin Kurti i tha popullit të Tetovës ‘Ju dua’....

Osmani, Kurti dhe Xhelal ministri po e rrezikojnë sigurinë kombëtare

Opinionistja Kimete Berisha ka komentuar sulmet ndaj Policisë së Kosovës në veri. Përmes një postimi...