Kurti, Aliu dhe Dugolli vizitojnë qelinë e burgut të Prishtinës ku kishte qëndruar Ukshin Hoti, e më vonë edhe ata

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, së bashku me bashku me deputetin e Lëvizjes Vetëvendosje, Liburn...