Presidenti Ilir Meta dekoron pjesëtarët e FSK-së dhe Policisë së Kosovës

Presidenti shqiptar, Ilir Meta ka dekoruar pjesëtarët e FSK-së dhe Njësisë Speciale të Kosovës për...