SHBA urdhëron qytetarët e saj në Bjellorusi: Largohuni menjëherë nga ai shtet

Shtetet e Bashkuara të Amerikës i kanë kërkuar qytetarëve të saj që të largohen nga...

Joe Biden shpall një tjetër president “non grata”, së bashku me familjen dhe ministrat

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden ka vendosur të shpallë “non grata”...