Deputetët e VV-së dorëzuan nismë ligjore për votimin e mërgatës në ambasada dhe konsullata

Deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje kanë proceduar nismën ligjore për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për...