Tallet drenicaku: Ka blerë aeroplan, shet Golfin 4

0
186

Një person nga Skenderaj ka bërë një shpallje për shitjen e veturës së tij Golf 4, po ajo që bie në sy dhe duket shumë qesharake është një aeroplan në oborrin që nuk dihet nëse është i tij, apo veç e ka publikuar foton për të bërë shaka.

Drenicasi ka publikuar edhe fotografi të veturës ‘Golf 4’, e ku në oborr shihet edhe një pjesë e aeroplanit. Duket që gjithë këtë ai e ka bërë me shaka.

Kjo është shpallja e tij: