Të shtëna në Kanada, një i vdekur e shumë të plagosur

0
200

Të shtëna në qendër të qytetit të Otavës.

Policia lokale njoftoi në llogarinë e saj në Twitter se ka patur një të vdekur dhe shumë të plagosur.

Policia tha se ajo ishte përgjigjur me armë gjatë një shkëmbim zjarri në bllokun 400 në rrugën Gilmour.

Shqiptarja.com