Tekstet shkollore, ankohen shtëpitë botuese (video)

0
94

Emrat e shtëpive botuese që do t’i shkruajnë e botojnë tekstet shkollore, janë bërë publike nga ministria e arsimit.

Por me këtë përzgjedhje dhe mënyrën e shpalljes së listave mbi rezultatin e fituesve nga MASHT-ti, nuk është i kënaqur Shukri Kliniku, njofton Klan Kosova.

Pronari i shtëpisë botuese “Luarasi”, nuk i di arsyet pse u diskualifikua.

Kronikë e zgjeruar nga gazetarja Dafina Jegeni–Krasniqi, klankosova.tv .