Tenori i famshëm shqiptar ishte ushtar i UÇK-së

999
Tenori shqiptar Ramë Lahaj, sot ka publikuar një fotografi me #20yearschallenge. Ai ka bërë krahasimin e fotografive kur ishte ushtar në UÇK dhe tani i veshur si ushtarë gjatë performancës së tij në Barcelonë.
“20 vjet ndryshim.
Ushtar në luftë, ushtar në paqe.
Bonu luftëtar i fuqishëm i jetës tande dhe fito të gjitha betejat që ia ke vënë vetës për synim. Projekto dhe realizo strategjinë për luftën tande. Mos u bon qyqar e me kalu kohën tuj u ankue se jeta asht e vështirë dhe hiç gjë s’shkon qysh duhet! Bonu ushtar i denjë dhe mos lë front të ëndërrave të tua pa e fitue.
Kësaj herë t’fala nga Opera e Barcelonës, një prej fronteve të mia që sot më bon krenar që e fitova me nder.
Foto e marrë gjatë luftës në Kosovë. Viti 1999 dhe tjetra gjatë paqes në Barcelonë. Viti 2019.”, ka shkruar tenori Lahaj.