Tërmet në Kosovë

Mëngjesin e hershëm sot është dëgjuar një dridhje toke në rajonin e Deçanit.

Epiqendra sipas faqeve që regjistrojnë tërmetet thuhet të ketë qene shumë pranë Deçanit.
Sipas kësaj faqe tërmeti ka qenë 3.4 shkallë.
Tërmeti është dëgjuar edhe në Gjakovë dhe fshatrat përreth.
Një lexues i Express ka treguar se tërmeti ndodhi në ora 01:55. “Është dridh toka dhe një dridhje te fuqishme ka qen sa jena zgju nga gjumi”, ka shkruar lexuesi.