Tërmet në kufirin Kosovë-Serbi-Maqedoni e Veriut

0
327

Para pak minutash, raportohet të ketë ndodhur një tërmet në kufirin mes Kosovës, Serbisë dhe Maqedonisë së Veriut.

Qendra Sizmologjike Euro-Mediterane (EMSC) ka raportuar për lëkundjen e tokës, mirëpo ende nuk ka të dhëna për fuqinë e dridhjes.