Tërmeti tmerron gazetaren në studion e lajmeve

Lëkundjet e tërmetit janë ndjerë dhe në godinën e RTV Ora.

Lëkundjet janë ndjerë dhe në studion e lajmeve teksa gazetarja Besmira Pelushaj po jepte edicionin e lajmeve të orës 16:00 duke krijuar dhe momente frikë. Për disa minuta gazetarët dhe të gjithë punonjësit e RTV Ora dolën jashtë.

IGJEUM thotë se ky është tërmeti më i fortë i regjistruar në 20-30 vitet e fundit. Lëkundjet janë ndjerë në Tiranë, Gjirokastër, Pogradec, Fier, Dibër e Shkodër.