Test për intelegjencën: Gjeni cila gotë ka më shumë ujë

Ekzistojnë disa teste që luajnë me inteligjencën tuaj dhe na bëjnë të kuptojmë se sa të zgjuar jemi.

Madje ato na vënë trurin në punë që për ndonjë arsye nuk është aktiv apo fle gjumë.

Një këshillë e mirë është që të merreni me sa më shumë kuize për ta zhvilluar më shumë atë.

Gjeni cila gotë ka më shumë ujë: A, B, C apo D.