Thaçi dekoron Ilir Shaqirin

706
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka njoftuar se sot ka dekoruar me titullin “Nderi i Republikës së Kosovës”
“Shumë dëshmorë dhe heronj të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës janë përjetësuar në këngët e tij. Artistin e mirënjohur, Ilir Shaqiri, sot e dekorova me titullin “Nderi i Republikës së Kosovës”. Ai dha kontribut të madh në kultivimin e këngës me motive patriotike”! HTH