Thaçi: Marsi gjithmonë na kujton lavdinë e luftës së drejtë

526

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka përkujtuar të rënët në Krushë të Vogël.

Ai ka thënë se ky fshat është simbol i mbijetesës dhe sipas tij do të mbetet gjithmonë fshat i rilindur mbi sakrificën.

Postimi i tij në Facebook: