“Thojshin që ka me na mujtë Çekia”, shpërthen e qeshura tek Veseli dhe lojtarët e Kosovës (video)

0
266

Në Kosovë të gjithë e njohur batutën e famshme “thojshin…” e cila gjithmonë përfundon me të qeshura.

Kështu kanë vepruar edhe lojtarët e Kosovës me Kadri Veselin, kryetarin e PDK-së dhe ish-kryeparlamentarin.

Në një spot të publikuar nga Veseli shihen teksa të gjithë shtrihen në tokë duke qeshur.

Ndryshe, Kosova ia servoi një ferr Çekisë ku ia përmbysi rezultatin 2 me 1, rezultat ky që ishte prognozuar nga Veseli para ndeshjes.

Për më shumë shikojeni videon: