Trajneri i Majlinda Kelmendit: Edhe ne jemi në grevë!

Driton Kuka së bashku me ekipin e tij të xhudos janë kthyer në Kosovë.
Pas suksesit të madh në Tel Aviv, Driton Kuka dhe ekipi i tij i xhudos janë kthyer në vendlindje.
Trajneri kosovar duket se është i acaruar me gjendjen në Kosovë, ku shumë organizata janë futur në grevë.
Kuka ka thënë se edhe ata janë në greve, por duke stërvitur në borë e në shi.
Më poshtë mund ta lexoni statusin e plotë të trajnerit kosovar:
Ne bajmë greva duke stërvit në borë e shi!
Çdo mëngjes e çdo mbramje deri në 8 orë në ditë!
Pakënaqësi kemi të gjithë por puna sduhet ndal kurrë e asnjëherë, ta bajmë Kosovën më të fortë me punë e përkushtim?.