Trendi i sandaleve për këtë sezon (Foto)

0
415

Tashmë jemi zyrtarisht në stinën e pranverës dhe është koha të heqim çizmet e dimrit.

Sandalet ndryshojnë modelet vit pas viti, por qëllimi është të mbeten sa më të rehatshme dhe të thjeshta. Taka gjithashtu është një nga elementët që vihet re në zgjedhjen e tyre.

Këtë herë sandalet vijnë me tone ngjyrash argëtuese. Këto janë disa modele më tipike të kësaj pranvere që ka zgjedhur revista E News/shqiptarja.com