Unikatil për vdekjen e Gëzim Hajdinit: Zëri yt nuk harrohet kurrë

Sot për grupin TBA është ditë zie. Ata humbën anëtarin dhe kolegun e tyre.
Gëzim Hajdini i njohur si B52 ka ndërruar jetë në moshë të re.
“Pushofsh n’paqë vëlla. Nuk harrohesh kurrë e zôni yt jeton përgjithmonë. B52 TBA!”, ka shkruar Unikkatil.
“R.I.P B52. Shpirti në paqe nga TBA Staf. Këngët e tua kanë me mbet kujtim!”, shkruhet në njoftimin e faqes së labelit TBA, The Bloody Alboz në Facebook.