Ushqimet që përmirësojnë shikimin

846

Shikimi është problemi me të cilin po përballen shumë njerëz në mbarë botën.

Kontakti i vazhdueshëm me teknologjinë është ndër shkaqet kryesore për shikim të dobësuar.

Por, për përmirësimin e tij duhet që edhe ushqimi të jetë i shëndetshëm.

Këto ushqime më poshtë do t’iu ndihmojnë të i mbani sytë e shëndetshëm:

Karotat

Perimet jeshile

Vezët

Frutat agrume dhe të malit

Bajame

Peshk yndyror