Ushtrimet që iu ndihmojnë ta mposhtni urinë

719

Një nga problemet më të mëdha të stërvitjeve është se disa nga ato mund të ju bëjnë të ndiheni edhe më të uritur.

Dhe nëse ju nuk i merrni seriozisht, atëherë ju rrezikoni të humbisini të gjithë rutinën e ushtrimeve.

Por, ekzistojnë edhe disa ushtrime të cilat mund të ju ndihmojnë të luftoni urinë, duke ju mbajtur të shëndetshëm.

Shikoni disa nga këto ushtrimet që preferohet t’i bëni:

“Frymëmarrja e bretkosës”

Ushtrimet kineze 

Gjysmë varkë