Valon Syla: VV e çkoqi diasporën tu e rrejtë, e lavdojnë veç për vota

0
122

Analisti Valon Syla ka ironizuar me Abazin dhe Bashën e VV-së.

Ai tha se ata tash fillojnë me lavdërimet ndaj diasporës për t’u marrë vota.

“Por ndalnu e kujtonu se çka kanë bërë ata për Kosovë, e pastaj edhe për diasporë, do ta kuptoni që po ju rrejnë”, tha Syla.