Vdes zëvendësministri i Financave në Qeverinë e Kosovës

0
163

Zëvendësministri i Financave në Qeverinë e Kosovës dhe zyrtari i Listës Serbe, Bojan Stojanovic, është ndarë nga jeta mbrëmë, pas një sulm në zemër.

Bojan Stojanoviq, ishte kryetari i parë i komunës së Graçanicës i formuar në vitin 2009, dhe e ka mbajtur atë post deri në dhjetor 2013.

Që nga viti 2008, ai është anëtar i Kuvendit të Prishtinës.

Stojanoviq la pas gruan dhe tre fëmijët e tij.

Varrimi i Stojanoviqit do të mbahet të hënën në fshatin e tij të lindjes, në Dobratin.