Vedati i ‘Stupcave’ tallet me koronavirusin (Video)

0
931

Humoristi dhe satiristi i grupit ‘Stupcat’, Vedat Bajrami, ka realizuar sot një video interesante duke u shëtitur me veturën e vet nëpër Prishtinë e duke bërë shaka me koronavirusin.

Ai thotë se edhe këtë virus populli shqiptar do ta kalojë me lehtësi se nuk ka kund në botë popull më rezistent se shqiptarët.

Ndiqeni videon e tij.

#rrinshpi

Posted by Vedat Bajrami on Monday, March 16, 2020