Vendoseni një limon të prerë me kripë nëpër dhoma, nuk do ta besoni çfarë ndodh

0
342
Limoni ka benefite të panumërta shëndetësore dhe po aq benefite të tjera. Shija dhe aroma specifike i japin një shije ushqimit dhe pijeve.
Poashtu, limoni përmirëson shëndetin e zemrës, ndihmon përmirësimin e lëkurës ashtu si edhe eliminon bakteriet dhe infeksionit.
Megjithatë, limoni ka edhe një aftësi dhe një trik që jo të gjithë e dijnë…limoni mund të eliminojë aromën e keqe në kuzhinën tuaj.
Instruksione si të realizoni këtë “trik”:
Ndajeni limonin në katër pjesë, por mos e ndani atë krejtësisht. Vendosni pak kripë në pjesët e ndara dhe vendoseni limonin në kuzhinë. Limoni i vendosur kështu eliminon aromën e keqe dhe sjell aromë të mirë në kuzhinën tuaj. Gjithashtu eliminon bakteriet që mund të jenë prezente.
Ju po ashtu mund të krijoni një dezinfektues të fortë duke kombinuar lëngun e tre limonëve, sapunin e lëngshëm dhe pak kripë në një shishe me ujë. Kjo do të dezinfektojë krejt hapësirën që ju e vendosni atë.