Vendoset gurthemeli i zyrës administrative të KUR “Mitrovica” njësia në Vushtrri

Komuna e Vushtrrisë nëpërmjet faqes së saj zyrtare në “Facebook” ka njoftuar se është vendosur gurthemeli i zyrës administrative të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit (KUR) “Mitrovica”-njësia në Vushtrri.

Ky është investim i LuxDev dhe KUR “Mitrovica”.
Nga muaji qershor 2018 qytetarët e Vushtrrisë do të marrin shërbime shumë më cilësore nga kjo kompani publike.

Fotografia e Xhafer Tahiri

 

Fotografia e Xhafer Tahiri

Fotografia e Xhafer Tahiri

Fotografia e Xhafer Tahiri