Video e momentit kur i digjet vetura nënkryetarit të Kuvendit, Slavko Simic

0
219

Në një ndër komunat veriore, Leposaviq, ndodhi një incident në minutat e para të ditës së sotme.

Atje i është vetura nënkryetarit të Kuvendit të Kosovës, Slavko Simic.Këtë veprim e dënuan zyrtarët kosovarë.

Simic përveç postit të deputetit në parlamentin e Kosovës, është edhe nënkryetar i Listës Serbe, si dhe kryetar i qarkut të Mitrovicës, i zgjedhur nga strukturat ilegale në atë pjesë.