Video epike: Lopa ndërpren ndeshjen e futbollit dhe nuk e jep topin

0
111

Ndeshjet e futbollit mund edhe të ndërpriten, por domosdo kjo duhet të bëhet sipas rregullave, të cilave u binden të gjithë.

Por kur ndeshjen e ndërpret një lopë, këtu më nuk vlejnë rregullat. Sidomos kur kjo ndodhë ne Indi.

Një video qesharake është duke qarkulluar në rrjetet sociale.

Një lopë, në Indi, siç shihet edhe në videon më poshtë, pëlqente shumë që ta ketë afër vetes topin, dhe nuk dëshironte t’ia lejojë atë personave që siç duket, luajë shpesh futboll në atë vend.