Video ku mund të shihni se si leopardi e përgjon, i afrohet zhagaz dhe e kap me shpejtësi rrufeje prenë në ajër

0
609

Leopardi bën pjesë në familjen e maceve. Ai është një prej kafshëve më të shpejta dhe më të rrezikshëm.

Në këtë video mund të shihni se si është në gjendje një leopard ta përgjojë prenë për një kohë të gjatë, t’i afrohet me kujdesin maksimal dhe ta zgjedh kohë ma të përshtashme për ta kryer sulmin me sukses të plotë.

Për më tepër shikojeni videon: