Video që ju bën ta lini duhanin

930
Kjo video tronditëse e tregon dallimin mes mushkërive të një duhanpirësi dhe atyre të një personi të shëndetshëm.
Në video janë dy palë mushkëri, ato të një duhanpirësi që mbajnë ngjyrë të zezë dhe kanë problem të fryhen, dhe ato të kuqet që i përkasin një personi të shëndetshëm që nuk pinë duhan.
Video që ju bën ta lini duhanin: Dallimi mes mushkërive të shëndetshme dhe atyre të duhanpirësve.