Vjedhin varëse argjendi në një shtëpi, arrestohen 2 shqiptarë

Media italiane “Parma Today” shkruan se dy shtetas shqiptarë të moshave 31 dhe 30 vjeç u arrestuan nga karabinierët, pasi vodhën varëse argjendi në një shtëpi në periferi në vendin e quajtur Polesinë.

Dy shqiptarët tashmë janë në burgun e Via Burla. Policia identifikoi shqiptarët nga kamerat e sigurisë. Karabinierët zhvilluan kërkime në shtëpinë ku banonin shqiptarët dhe arritën të gjenin argjendin e dyshuar të vjedhur.

Shqiptarët e arrestuar H.A dhe R.S, përkatësisht 31 dhe 30 vjeç u dërguan në paraburgim. 31-vjeçari rezultonte i pastrehë, kurse i dyti u kap në banesë.

BalkanWeb