Vjen edhe një ftesë nga Gjykatën Speciale

0
330

Dje ka ardhur edhe një ftesë nag Gjykata Speciale në adresë të ish luftëtarëve të UÇK-së.

Fjala është për Bahri Gashin, nga Prishtina, i cili ka qënë pjesëtar i Gueriles së Prishtinës, BIA (Bahri, Ilir Agron).

Njoftimi i Bahri Gashit:

Familjarë dhe miq të nderuar,

Ju njoftoj se dje me datën 16.01.2020 kam marrë ftesë të paraqiten në Prokurori Speciale në Hagë,

në cilësi e të dysharit.